1. Home
  2. Docs
  3. Kassa
  4. Algemene knoppen kassa
  5. Orders

Orders

In de kassa staat een orders knop. Hier staan de orders die zijn afgehandeld. Hier kun je betaalmethode wijzigen, de order retour maken, de order nog een keer printen en een order crediteren.

Als u op de knop Orders klikt komt u bij een gedeelte in de kassa waar al u afgeronde transacties staan die betaald zijn.

Hier kunt u op uw orders klikken en er verschijnen dan 4 knoppen.

1. U kunt dan de betaling wijzigen waarmee de transactie is voltooid.
  2. Ook kunt ook hier de order crediteren. Dan geeft u dus aan dat de klant zijn geld terugkrijgt maar de producten van deze transactie komen niet terug bij de voorraad.
  3. Met de retour knop komen de producten van de transactie ook terug bij de voorraad.
  4. Met de Print kassabon kunt u de bon van een voltooide transactie uitprinten via de printer.