1. Home
  2. Docs
  3. Kassa
  4. Betaalmethodes
  5. Betaalmethodes toevoegen

Betaalmethodes toevoegen

Ga naar Kassa ⇒ dashboard, klik op Meer bij de kassa en vervolgens op Instellingen.

Klik op item toevoegen bij de beschikbare betaalmethodes

Klik vervolgens op aanmaken

Geef de naam van de betaalmethode op en het type wat meestal bank of contant is. Aan de rechterkant kun je de grootboekrekeningen selecteren. Als alles is ingesteld klikt u op opslaan & sluit

Klik nu linksboven op opslaan

Als er al een kassasessie openstaat dan moet deze eerst worden afgesloten en vervolgens kunt u een nieuwe sessie starten en zal de betaalmethode beschikbaar zijn.