1. Home
  2. Docs
  3. Kassa
  4. Extra functie’s horeca kassa
  5. Bar & Keuken printer toevoegen

Bar & Keuken printer toevoegen

Configuratie

Vanuit het dashboard klikt u op Meer ⇒ Instellingen:

Klik op item toevoegen onder order printers en vervolgens op Aanmaken.

Stel een printer Naam in, het IP adres en de Categorie van het product dat u wilt printen op deze printer. De categorie van het product is handig om het order voor de keuken te printen.

Verschillende printers kunnen op deze manier toegevoegd worden

Wanneer u nu een order registreert worden producten automatisch geprint op de correcte printer.