1. Home
  2. Docs
  3. Kassa
  4. Geld instoppen en afroomen

Geld instoppen en afroomen

Als u rechts boven de kassa verlaat knop indrukt komt u op een scherm met 5 mogelijkheden.

Om geld in de kas te stoppen klikt u op de bovenste knop Stop geld in kassa. U komt dan op een scherm waar u de reden kunt invoeren voor het instoppen van geld in de kas, en het bedrag dat u er in stopt.

Hetzelfde geld voor afromen. U klikt dan op de knop Neem geld uit kassa. Dan komt weer op een scherm waar u de reden en het bedrag in kunt voeren.