1. Home
  2. Docs
  3. Kassa
  4. Kassabon
  5. Kassabon configureren

Kassabon configureren

In bizzCloud heeft u de mogelijkheid om aspecten op de kassabon te veranderen zoals de hoofdtekst en de voettekst. Ook kunt u een eigen bedrijfsfoto op de kassabon zetten.

Om uw hoofd- en voettekst te veranderen gaat u naar Dashboard ⇒ Meer ⇒ Instellingen.

U begeeft zich dan in de kassa instellingen. Als u hierin naar beneden scrolt dan komt u bij het kopje kassabon met 2 punten die u kunt aanpassen; hoofding en voettekst.

Verder kunt u nog een eigen bedrijfslogo instellen op de bon.

U klikt op het applicatie menu icoontje linksboven

U komt dan op een scherm met alle applicaties, druk in dit menu op instellingen.

Verder gaat u naar algemene instellingen

En naar bedrijfsgegevens instellen

Op deze pagina drukt u bewerken en kunt u het eigen bedrijfslogo aanpassen.