1. Home
  2. Docs
  3. Kassa
  4. Kassabon
  5. Kassabonnen opnieuw uitprinten

Kassabonnen opnieuw uitprinten

U kunt een kassabon door middel van twee manieren opnieuw uitprinten. In het front-end (kassa systeem) of in de backend (administratieve gedeelte).

Via de orders knop in de kassa

In het kassa systeem kunt u op de knop orders drukken.

U komt dan op een gedeelte waar al u voltooide transacties zich bevinden. Hier kunt u op een transactie klikken waar u de kassabon van uitgeprint wilt hebben.
De knop print kassabon komt dan tevoorschijn. Als u hierop klikt wordt de bon uitgeprint op uw aangesloten printer.

Administratieve gedeelte

Indien u wilt toestaan dat een kassier zijn ticket opnieuw afdrukt gaat u naar Instellingen ⇒ Instellingen en vinkt u de optie Sta kassier toe om kassatickets opnieuw af te drukken.

U moet ook het opnieuw afdrukken op de kassa toestaan. Ga naar Instellingen ⇒ Kassa, open de kassa die u wilt configureren en vink de optie Opnieuw afdrukken aan.

U gaat dan naar Orders ⇒ Orders

U ziet nu een lijst van al uw orders. U kunt hier op een specifieke order klikken waarbij u uitkomt op een pagina van deze transactie.

Druk dan op afrukken en dan kassabon.