1. Home
  2. Docs
  3. Kassa
  4. Kassabon
  5. Optie kassabon niet automatisch uitprinten

Optie kassabon niet automatisch uitprinten

Als u een order bevestigd dan wordt er automatisch een bon uitgeprint. Als u dat niet wilt en zelf kunt kiezen of de bon wordt uitgeprint dan kunt u deze optie aanzetten.

Ga naar Meer ⇒ Instellingen

Bij het kopje mogelijkheden staat de optie Automatisch kassabon afdrukken. Als u deze uitzet krijgt u na het bevestigen van een order de optie om de bon af te drukken.

U krijgt een overzicht van de bon en een knop met print kassabon als u deze niet indrukt en volgende order aanklikt wordt er niks uitgeprint.