1. Home
  2. Docs
  3. Kassa
  4. Korting
  5. Manueel korting toepassen

Manueel korting toepassen

U kan manueel korting toepassen op 2 manieren. U kan direct een korting instellen op het product of u kan een globale korting instellen op het hele winkelmandje.

Korting op het product

Op het dashboard, klik op Nieuwe sessie:

U komt in de hoofd kassa interface:

Rechts kan u de lijst van uw producten zien met alle categorieën bovenaan. Als u een product selecteert wordt het toegevoegd in het mandje. U kan direct het correcte aantal of het gewicht instellen door het in te typen op het toetsenbord.

Dezelfde manier zoals u een korting invoert klikt u op Kort en typt u vervolgens de korting in (in percent). Dit is hoe u een manuele korting invoert op een specifiek product.

Globale korting

Configuratie

Indien u een globale korting wilt instellen moet u naar Configuratie ⇒ Instellingen gaan en de optie Sta globale korting toe aanvinken.

Klik vervolgens vanuit het dashboard op Meer ⇒ Instellingen

U moet de optie Order kortingen activeren en een product aanmaken dat wordt toegevoegd als een product met een negatieve prijs om de korting af te trekken.

Eenmaal het product gebruikt is om korting aan te maken stelt u de prijs in op 0 en verwijdert u alle belastingen, wat de calculatie fout kan doen gaan.

Stel globale korting in

Wanneer u nu terug op het dashboard komt en een nieuwe sessie start zal er een Korting knop verschijnen en door hier op te klikken kan u een korting instellen.

Wanneer het gevalideerd is verschijnt het kortingslabel op het order, u kan nu de betaling verwerken.