1. Home
  2. Docs
  3. Kassa
  4. Korting
  5. Tijd gelimiteerde of seizoenskortingen toepassen

Tijd gelimiteerde of seizoenskortingen toepassen

Configuratie

Om tijd gelimiteerde of seizoenskortingen toe te passen gebruikt u prijslijsten.

U moet het aanmaken en toewijzen aan de kassa.

Configuratie verkoop applicatie

In de Verkopen applicatie gaat u naar Instellingen ⇒ Algemene instellingen. Vink de optie Geavanceerde prijsstelling gebaseerd op formule aan.

Prijslijst aanmaken

Eenmaal de instelling is toegepast verschijnt een Prijslijsten sectie onder het configuratiemenu van de verkoop applicatie.

Klik erop en vervolgens op Aanmaken.

Maak een prijslijst voor uw kassa. Elke prijslijst kan verschillende producten met verschillende prijzen en verschillende datums bevatten. Het kan op alle producten gedaan worden of enkel op specifieke producten. Klik op Item toevoegen.

Active
If unchecked, it will allow you to hide the pricelist without removing it.
Selectable
Allow the end user to choose this price list

Bijvoorbeeld: we willen een korting geven aan onze klanten van 10% op het geselecteerde product voor een bepaalde periode.

U kunt dit doen door het product of zijn categorie toe te voegen en een percentage korting toe te passen. Andere prijsberekeningen kunnen gedaan worden voor de prijslijst.

Nadat u opslaat en sluit, is uw prijslijst klaar om te gebruiken.

Uw prijslijst toepassen op de kassa

Vanuit het dashboard klikt u op Meer ⇒ Instellingen.

U kunt rechts een prijslijst toewijzen.

Registreer een order

Wanneer u een nieuwe sessie wilt starten kunt u zien dat de prijs automatisch is geüpdatet.