1. Home
  2. Docs
  3. Kassa
  4. Op krediet

Op krediet

Met de kredietmodule kun je klanten op rekening laten betalen.

Instellen krediet bij klant

Voordat een klant op rekening mag betalen moet het maximale kredietbedrag worden ingesteld bij de klant. Selecteer vanuit het kassascherm de klant, geef de maximale krediet op, en klik op het opslaan icoon.

Betalen op afrekening

Sla de artikelen aan. Selecteer de klant bij de order en klik op Betaling.

Klik op de betaalmethode ‘Krediet’ en op de knop Bevestig. De klant heeft nu op rekening betaald

Openstaand krediet betalen

Klik op de knop Klant in het kassascherm en selecteer de klant. Klik op de knop Betaal krediet.

Selecteer de betaalmethode waarmee de klant het openstaande krediet wil betalen. Dit kan bijvoorbeeld per pin of contant zijn. In onderstaand voorbeeld betaalt de klant via de pin. Klik daarna op ‘Bevestig’. Het krediet staat nu weer op 0.