1. Home
  2. Docs
  3. Kassa
  4. Meerdere orders aanmaken

Meerdere orders aanmaken

Registreer simultaan orders

Op het hoofdscherm klikt u op het + icoon bovenaan het scherm om een nieuw order te registeren. Het huidige order blijft openstaan tot de betaling is gedaan of het order geannuleerd is.

Wissel van het ene order naar het andere

Klik simpelweg op het menu icoon aan de bovenkant in de kassa.

Annuleer een order

Indien u een fout maakte of de order geannuleerd is klikt u gewoon op de  knop. Een bericht verschijnt om te bevestigen dat u het order wilt verwijderen.