1. Home
  2. Docs
  3. Kassa
  4. Sessie openen en afsluiten

Sessie openen en afsluiten

Sessie openen

Om uw sessie te openen drukt u op Open sessie.

In het scherm wat u dan te zien krijgt kunt u een openingsbalans instellen van uw kassa. U drukt dan op Stel openingsbalans in.

Hier staat uw eigen ingestelde kascontrole met munt en biljet waarde. Geef aan wat er op dat moment in uw kassa zit en druk op bevestig.

Dan kunt u de kassa openen door op de knop te klikken Open kassa.

Kassa afsluiten

Als u rechtsboven in de kassa op de verlaat kassa knop drukt krijgt u 5 mogelijkheden te zien.

U drukt dan op Kassa afsluiten, hier kunt u de lopende sessie van uw kassa afsluiten.

U krijgt dan een scherm van de kas telling, hier voert u de bedragen in die in uw kas zit. In het scherm hierna krijgt u de kascontrole, hier ziet u het verschil van de balans voor en na de sessie. U kunt daarna afromen en de kassa afsluiting bevestigen.