1. Home
  2. Docs
  3. Kassa
  4. Waardebonnen
  5. Gebruiken

Gebruiken

Start een nieuwe kassasessie op: Ga naar het kassa dashboard en klik op nieuwe sessie.

Als de kassa is opgestart selecteer dan het product waardebon:

Reken de waardebon af en kies voor contant of pin zoals elke andere order die je afrekent via de kassa.

Omdat dit product is aangemerkt als zijnde waardebon wordt er een kassabon met een barcode afgedrukt zodat deze later weer kan worden ingeleverd.

Innemen waardebonnen:

Als de klant terugkomt met de waardebon en hier mee wilt afrekenen kan dat op de volgende manier:

Selecteer een product in de kassa en reken deze af en kies bij betaalmethode voor waardebon:

Scan nu de barcode die op de uitgegeven kassabon met waardebon staat of type het nummer in bij het vlak Waardebon code.

Bevestig de verkoop door op bevestig te klikken.

Waardebon statistieken:

Indien de kassa nog openstaat sluit deze dan af om weer in de backend te komen.

Klik nu op Waardebon ⇒ Waardebon statistieken

Hier vindt u een overzicht met alle waardebonnen die zijn uitgegeven en ook welke openstaande bedragen er nog zijn. Een waardebon kan net zo lang worden gebruikt totdat het volledige bedrag is besteed.