1. Home
  2. Docs
  3. Kassabackup

Kassabackup

BizzCloud’s online Kassa applicatie is gebaseerd op een simpele, gebruiksvriendelijke interface. De Kassa applicatie kan online of offline gebruikt worden op iPads, Android tablets of laptops.

De BizzCloud Kassa is volledig geïntegreerd met de Voorraad en de Boekhouding applicaties. Elke transacties met uw kassa zal automatisch geregistreerd worden in uw voorraadbeheer en boekhouding en zelfs in de CRM als de klant geïdentificeerd kan worden vanuit de app.

U kan live statistieken uitvoeren en consolidaties doorheen uw winkel volgen zonder het gedoe van het integreren van externe applicaties.

Articles