1. Home
  2. Docs
  3. Voorraad
  4. Hoe BizzCloud voorraad op te zetten?

Hoe BizzCloud voorraad op te zetten?

De BizzCloud Voorraad applicatie heeft een implementatiegids die u dient te volgen om alles goed te configureren. Het is een stap-voor-stap handleiding met links naar de verschillende schermen die u nodig heeft.

Zodra u de Voorraad applicatie geïnstalleerd heeft gaat u naar de Instellingen applicatie vanuit de startpagina en klikt u op de klikt Voorraad implementatiegids om te beginnen.

De implementatiegids begeleidt u door de volgende stappen:

1. Zet uw magazijn op
  2. Importeer uw fabrikanten
  3. Importeer uw producten
  4. Maak de initiële voorraad
  5. Configureer uw verkoop in inkoop flows
  6. Instellen van bijvullen mechanismen
  7. Configureer geavanceerde features zoals verpakken, traceerbaarheid, routes en voorraadwaardering.