1. Home
  2. Docs
  3. Voorraad
  4. Intercompany transacties

Intercompany transacties

Intercompany transacties zijn de transacties tussen verschillende bedrijven. Waarbij de bedrijven doormiddel van inkoop en verkooporders aan elkaar verkopen en inkopen.

Om dit zo makkelijk mogelijk te maken is het mogelijk om gebruik te maken van de intercompany module waarbij dit proces geautomatiseerd is.

lees de configuratie instellingen door en begin met het vastleggen van alle intercompany verplaatsingen.

Articles