1. Home
  2. Docs
  3. Voorraad
  4. Intercompany transacties
  5. Product Configuratie

Product Configuratie

Maak producten aan voor het betreffende bedrijf.

1. Klik rechtsboven op de gebruikersnaam en voorkeuren

2. Selecteer het bedrijf waar de producten moeten worden aangemaakt

4. Ga naar voorraad -> voorraad beheer -> producten

Klik op aanmaken, geef bij soort product, voorraadproduct aan en vul een verkoop en inkoopprijs in.

Klik op Update beschikbare Hvh en geef de nieuwe voorraad in en selecteer de juiste locatie in dit geval WHAMS/Voorraad en klik op toepassen

Klik op boekhouding en controleer de verkoop en inkoopbelasting. Deze zouden automatisch moeten worden toegevoegd voor alle bedrijven.

5. Maak eventueel ook producten aan voor de andere vestigingen en vergeet hierbij niet om bij voorkeuren het bedrijf te wijzigen.

6. Indien er bestaande producten in het systeem staan dan kunnen de belastingen automatisch worden toegevoegd.

Ga naar instellingen -> algemene instellingen en klik op belastingen toevoegen voor alle producten

De belastingcodes worden in de achtergrond toegevoegd en naar gelang het aantal producten kan dit even duren.

6. Stel op deze pagina ook in dat de producten kunnen worden gedeeld over de bedrijven heen.