1. Home
  2. Docs
  3. Voorraad
  4. Intercompany transacties
  5. Route Configuratie

Route Configuratie

Om gebruik te kunnen maken van voorraadroutes zodat automatisch producten kunnen worden ingekocht bij een ander bedrijf moeten de volgende zaken worden ingesteld.

1. Ga naar voorraad -> instellingen -> instellingen

Stel het gebruik van geavanceerde routes in en klik bovenaan de pagina op toepassen.

2. Ga naar voorraad -> instellingen -> routes.

klik op aanmaken en stel deze in zoals hieronder is weergegeven vink ook verkooporderregels aan, er hoeven verder geen pull of push routes worden ingesteld.

3. Doe dit eventueel ook voor de andere bedrijven.