1. Home
  2. Docs
  3. Voorraad
  4. Leveringsorders
  5. Hoe kan ik een leveringsmethode beperking tot een bepaalde hoeveelheid landen?

Hoe kan ik een leveringsmethode beperking tot een bepaalde hoeveelheid landen?

Overzicht

Met BizzCloud kunt u kiezen uit verschillende leveringsmethoden en u kunt deze limiteren tot een bepaalde hoeveelheid landen.

Configuratie

Ga naar de Voorraad module en klik op Instellingen en vervolgens op Verzendwijzes.

Selecteer de verzendwijze die u wilt wijzigen of maak een nieuwe aan.

Kies de landen waarop deze leveringsmethode toegepast dienst te worden in het Bestemming tabblad.