1. Home
  2. Docs
  3. Voorraad
  4. Leveringsorders
  5. Hoe kan u het verpakkingstype wijzigen voor uw verkooporder?

Hoe kan u het verpakkingstype wijzigen voor uw verkooporder?

Overzicht

BizzCloud geeft u de mogelijkheid om het standaard verpakkingstype te wijzigen zoals u dat wilt, afhankelijk van het gewicht van de bestelling.

Configuratie

In de Voorraad module ga naar Instellingen en klik op Instellingen.

In het menu Traceerbaarheid ‣ Verpakkingen vink aan Neem pakketten op gebruikt op de verpakking: palletten, dozen, …

Verkoopproces

In de Verkoop module ga naar Verkopen en klik op Verkooporders.

Maak uw nieuwe Verkooporder aan en Bevestig de verkoop.

Zodra u de verkoop bevestigd heeft dient u te klikken op Levering om doorgestuurd te worden naar de leveringsorder.

Afhankelijk van uw configuratie kan het zijn dat de items nog niet zijn gereserveerd. Als dit nog niet is gedaan klik dan eerst op Reserveren en klik daarna op Bewerken om de verpakking te wijzigen.

In het Bewerkingen tabblad, in de laatste kolom, verander de 0 en voer het aantal producten in dat u gezamenlijk wilt verpakken. Klik vervolgens op Plaats in verpakking.

Kies het type verpakking dat u wilt gebruiken. U ziet ook dat het gewicht zich heeft aangepast op basis van uw verpakking en dat u dit handmatig kunt aanpassen indien u beter wilt specificeren. Klik vervolgens op Opslaan.

Herhaal de handelingen tot alle producten in de verpakking zijn geplaatst.

Tenslotte, klik op Bevestig om de levering te bevestigen.