1. Home
  2. Docs
  3. Voorraad
  4. Leveringsorders
  5. Hoe leveringsorders te verwerken in één stap (verzenden)?

Hoe leveringsorders te verwerken in één stap (verzenden)?

Overzicht

BizzCloud is standaard geconfigureerd om gebruik te maken van één staps levering. Wanneer een order naar de verzendafdeling gaat voor uiteindelijke levering zullen alle items worden verzonden in één enkele levering zodra deze beschikbaar zijn.

Configuratie

Er is geen configuratie nodig. Standaard zijn uitgaande leveringen zo ingesteld dat deze direct vanuit de voorraad geleverd worden.

Echter, als geavanceerde routes is geactiveerd en u een andere zending configuratie instelt voor uw magazijn kunt u deze terugzetten naar de één staps configuratie. Ga hiervoor naar Instellingen ‣ Magazijnen en bewerk het betreffende magazijn.

Stel de uitgaande zendingen als volgt in Lever direct vanuit voorraad (alleen leveren)

Maak een verkooporder aan

Maak een verkooporder aan (van offerte naar verkooporder) met enkele producten om te leveren.

Merk op dat we nu 1 levering geassocieerd zien met deze verkooporder in de status knop bovenaan de verkooporder.

Wanneer u klikt op de 1 Levering status knop zult u de verzamellijst zien.

Verwerk een levering

Ga naar Voorraad en klik op de # Te doen link onder de Uitgaande leveringen kanban kaart.

Klik op de verzamellijst die u wilt verwerken.

Klik op Valideer om verplaatsing van WH/Output naar de klant te voltooien.

De leverings-stap is nu voltooid en WH/Output zou nu Voltooid moeten laten zien in de status kolom bovenaan de pagina, dit betekent dat het product is verzonden naar de klant.