1. Home
  2. Docs
  3. Voorraad
  4. Magazijnen
  5. Hoe een nieuwe locatie aan te maken?

Hoe een nieuwe locatie aan te maken?

Configuratie

Een nieuwe locatie aanmaken

Om nieuwe locaties aan te kunnen maken dient u het systeem dusdanig in te stellen dat het beheren van meerdere locaties mogelijk wordt. In de Voorraad module ga naar Configuratie ‣ Instellingen. In het gedeelte Locatie & Magazijnvinkt u aan Beheer meerdere locaties per magazijn en klik op Toepassen.

In de Voorraad module opent u Configuratie ‣ Magazijnbeheer ‣ Locaties. In dit venster klikt u op Aanmaken.

In het veld Locatienaam voert u de naam van de locatie in en selecteer vervolgens de parent locatie in de lijst. De parent locatie kan een fysieke, partner of virtuele locatie zijn en u kunt zoveel sub-locaties toevoegen als u wilt aan een locatie.

U kunt ook het veld Aanvullende informatie invullen en een notitie maken om uw locatie te omschrijven.

Klik op Opslaan wanneer u klaar bent.