1. Home
  2. Docs
  3. Kassabackup
  4. Hoe de restaurant kassa op te zetten?
  5. Hoe uw tafelkaart configureren?

Hoe uw tafelkaart configureren?

Maak uw tafel kaart

Eenmaal de kassa is geconfigureerd voor restaurant gebruik klikt u op Nieuwe sessie:

Dit is uw hoofdverdieping, het is leeg voor nu. Klik op het + icoon om een tafel toe te voegen.

Drag en drop de tafel om de positie te wijzigen. Eenmaal u er op klikt kan u ze wijzigen.

Klik op de hoeken om de grootte te wijzigen.

Het aantal plaatsen kan ingesteld worden door te klikken op dit icoon:

De tafelnaam kan gewijzigd worden door te klikken op dit icoon:

U kan wisselen van een ronde naar een vierkante tafel door te klikken op dit icoon:

De kleur van de tafel kan gewijzigd worden door te klikken op dit icoon:

Dit icoon staat het dupliceren van de tafel toe:

Om een tabel te verwijderen klikt u op dit icoon:

Eenmaal uw plan klaar is klikt u op het potlood om de editeer modus te verlaten. Het plan wordt automatisch bewaard.

Registreer uw orders

U bent nu klaar om uw eerste order te maken. U moet gewoon op een tafel klikken om de registratie van een order te beginnen.

U kan op ieder moment terug bij het vloerplan komen door te klikken op de verdieping naam:

Wijzig een tafel kaart

Op uw kaart, klik op het potlood icoon om in de editeer modus te gaan: