1. Home
  2. Docs
  3. Kassabackup
  4. Hoe producten terugbetalen en retourneren?

Hoe producten terugbetalen en retourneren?

Via de BizzCloud kassa kunt u producten retourneren via drie manieren. Het product een negatieve waarde geven, de knop Orders gebruiken of de barcode van de bon gebruiken.

Het product een negatieve waarde geven

Om een product te retourneren via een negatieve waarde begint u met het product aan te geven dat u wilt retourneren. Het komt dan tevoorschijn op de bon. Als u dan op de knop +/- drukt en dan het aantal dat u wilt retourneren aangeeft staat er op de bon het product in de min.

U kan zien dat het totaal negatief is, om de terugbetaling te voltooien hoeft u enkel de betaling te verwerken.

De knop order gebruiken

U kunt ook de knop orders gebruiken om producten te retourneren.

U komt dan op een scherm met alle voltooide transacties. Hier kunt u een transactie die u wilt retourneren aanklikken. Er komen dan 4 opties tevoorschijn.

Als u retour order aanklikt komt de transactie in u beeld en kunt u aangeven wat u allemaal wilt retourneren en dan gemakkelijk op de toepassen knop klikken. Om het retour te voltooien hoeft u enkel de betaling te verwerken.

Barcode van de bon

De laatste methode om producten te retourneren is via een barcode. Als een transactie voltooid is kan er een kassabon uitgeprint worden. Op deze kassabon staat een barcode.

Als u deze barcode met een handscanner scanned krijgt u een pop-up van de producten die u wilt retourneren. Om het retour te voltooien hoeft u enkel de betaling te verwerken.