1. Home
  2. Docs
  3. Kassa
  4. Crediteren

Crediteren

In de Bizzcloud kassa kunt u natuurlijk producten retourneren zodat je het product terug laat komen bij de voorraad en het geld dus terug betaald. Er is ook een optie in de kassa om producten te crediteren je betaald het geld dan terug maar het product komt niet terug bij de voorraad. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen in de horeca als iemand het eten dat hij besteld heeft niet lekker vindt, en zijn geld terug wilt.

U gaat naar uw kassa systeem.

Hier klikt u op de orders knop

Als u dan een order aanklikt dan komen er 4 knoppen tevoorschijn. Hier kunt u crediteren aanklikken en dit bevestigen. U heeft dan de order succesvol gecrediteerd!