1. Home
  2. Docs
  3. Kassa
  4. Notities
  5. Notitie op kassabon configureren en gebruiken

Notitie op kassabon configureren en gebruiken

Configureren

Om de notitie op kassabon optie aan te zetten gaat u naar Instellingen ⇒ Instellingen

U klikt dan de activeer order notities aan.

Dan gaat u naar het dashboard in de kassa en dan naar meer ⇒ instellingen

U gaat dan naar mogelijkheden en vinkt dan activeer order notities aan.

Nu is de optie aangezet.

Gebruiken

U kunt ook een notitie toevoegen op de bon die uitgeprint wordt als de betaling bevestigd is. Eerst moet deze optie toegevoegd worden in de configuratie. Ga naar notitie op kassabon instellen voor een brede uitleg om deze optie aan te zetten.

U dan een notitie invullen en als u op bevestig drukt staat de notitie onder aan de bon.