1. Home
  2. Docs
  3. Kassa
  4. Kassa orders maken en betalen

Kassa orders maken en betalen

Uw eerste order

Op het dashboard kan u uw kassa’s zien, klik op Nieuwe sessie:

U krijgt het hoofdscherm van de kassa:

Rechts kan u de lijst van uw producten zien met alle categorieën bovenaan. Als u een product selecteert wordt het toegevoegd in het mandje. U kan direct het correcte aantal of het gewicht instellen door het in te typen op het toetsenbord.

Betaling

Eenmaal de order voltooid is klikt u op Betaling. U kan de klant zijn betaalmethode kiezen. In dit voorbeeld moet de klant nog 5.60 € aan u betalen en betaalt hij met een briefje van 20 €. Wanneer dit klaar is klikt u op Valideer.

Uw kassaticket is geprint en u bent nu klaar om uw tweede order te maken.