1. Home
  2. Docs
  3. Kassa
  4. Loyaliteit en beloningssysteem
  5. Gebruiken

Gebruiken

Op het Dashboard, klik op Meer ⇒ Instellingen.Naast loyaliteitsprogramma stelt u het programma in dat u wilt gebruiken.

Punten verzamelen en gebruiken

Om punten te verzamelen moet u een klant invullen op het order. Klik op Klant en selecteer de juiste klant. Loyaliteitspunten verschijnen op het scherm.
De volgende keer dat de klant naar uw winkel komt en genoeg punten heeft voor een beloning zal de Beloning knop oplichten en kunnen prijzen gegeven worden.

De beloning is toegevoegd en uiteraard zijn de punten van het totaal afgetrokken. In dit voorbeeld krijgt de klant bij 500 spaarpunten één gevulde koek cadeau.