1. Home
  2. Docs
  3. Voorraad
  4. Verzend operaties
  5. Hoe omgaan met meerdere pakketten in dezelfde leveringsorders?

Hoe omgaan met meerdere pakketten in dezelfde leveringsorders?

Overzicht

Standaard gaat BizzCloud er vanuit dat een levering bestaat uit één pakket. Maar u kunt eenvoudig uw leveringen doen met meer dan één pakket. Dit is ook volledig geïntegreerd met vervoerders.

Configuratie

Om het gebruik van meerdere pakketten mogelijk te maken gaat u naar Voorraad ‣ Instellingen ‣ Instellingen. Zoek het Verpakkingen gedeelte en vink aan Neem pakketten op gebruikt op de verpakking: paletten, dozen, …

Klik op Toepassen wanneer u klaar bent.

Verkoopproces

Verkooporder

Klik op een Leveringsmethode en kies de juiste.

De prijs wordt berekend wanneer u de verkooporder opslaat of wanneer u op prijs instellen klikt.

Meerdere pakketten leveren

De levering die is aangemaakt vanuit de verkooporder zal hiervan de transportinformatie halen.

Vanuit hier kunt u de levering splitsen in meerdere pakketten.

Kies de hoeveelheid die u in de eerste verpakking wilt plaatsen uit de Gedaan kolom en klik vervolgens op Stop in verpakking.

Het systeem maakt automatisch een verpakking aan met de gevraagde hoeveelheid.

Doe dezelfde stap met de andere onderdelen die u wilt inpakken.

Klik op Bevestig wanneer u klaar bent.